| TEUN VAN DER SALM |

Workshop

OP ZOEK NAAR EEN UITDAGENDE WORKSHOP VOOR UW PERSONEEL?

De slagwerkersworkshop van Teun van der Salm combineert samenwerken, doelen stellen en luisteren naar elkaar in een leuke interactieve workshop. Het geheim? Een drumstel en een set drumstokken. AAN DE SLAG!

Met zijn vele verschillende trommels en bekkens is het idee op een drumstel te spelen voor veel mensen al afschrikwekkend op zich. Handen en voeten die afzonderlijk van elkaar een ander ritme creëren? Onmogelijk. Nee, een drumstel is geen instrument wat je in één dag leert bespelen.

De slagwerkersworkshop van Teun van der Salm introduceert een manier om iedere deelnemer in één dag het gevoel te laten ervaren te kunnen drummen. Dat bereik je niet in je eentje; de kracht zit hem in het samenwerken. Deze workshop is dan ook speciaal ontwikkeld voor bedrijven en de uitgelezen kans om op een leuke manier de samenwerking tussen uw werknemers te verbeteren.

In de slagwerkersworkshop worden de onderdelen van het drumstel verdeeld onder de deelnemers. Elk onderdeel van het drumstel heeft zijn eigen taak. Door alleen of met een ander te focussen op één handeling binnen het geheel leert de deelnemer niet alleen luisteren naar zichzelf maar ook naar anderen. Het eindresultaat wordt opgenomen en aan het eind van de workshop klassikaal beluisterd. Zo kan iedereen zichzelf horen drummen, maar belangrijker nog, horen hoe zijn aandeel klinkt in het geheel.

Enthousiast of benieuwd naar de voorwaarden? Neem contact op via 06-30376755 of stuur een e-mail naar info@teunvandersalm.nl